Du kan sende inn spørsmål til Epilepsiforbundets foreldrekontakter og ønske deg temaer som de skal ta opp. Alle som sender inn spørsmål, er anonyme.

Møt foreldrekontaktene våre på Facebook

07.04.2020

Vanligvis kan du møte Epilepsiforbundets foreldrekontakter annenhver torsdag på Spesialsykehuset for epilepsi (SSE). På grunn av koronasituasjonen er det ikke mulig med et slikt tilbud nå. Men foreldrekontaktene vil fortsatt være der for deg – følg deres sendinger på Facebook!

Har du barn med epilepsi og ønsker å snakke med andre som har lang erfaring med dette?
Epilepsiforbundets foreldrekontakter har selv barn med diagnosen, og har kommet over den ofte vanskelige startfasen. De sitter nå med mye kunnskap og nyttig erfaring som de selv ser at de hadde behov for i startfasen og i sårbare perioder. Nå kommer de med små sendinger på Epilepsiforbundets Facebook-side der de tar opp aktuelle temaer for foreldre til barn med epilepsi.

Du kan sende dem spørsmål og ønske deg temaer som de skal ta opp. Alle som sender inn spørsmål, er anonyme.

Har du spørsmål du ønsker at de skal snakke om, send dem til benthelill@epilepsi.no

Første sending fra foreldrekontakene kommer på Facebook 8. april kl. 19. 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS