Norsk Epilepsiforbund søker ny generalsekretær

21.12.2018

Jobb sammen med oss for et bedre liv og en tryggere fremtid med epilepsi. 

Etter 7 år i sin nåværende stilling søker Henrik Peersen nye utfordringer, og slutter derfor i sin gjerning som generalsekretær i Norsk Epilepsiforbund. Peersen trer ut av sin stilling i begynnelsen av 2019, og forbundet er derfor nå på jakt etter hans etterfølger. 

Vi i Norsk Epilepsiforbund
jobber hver dag etter mantraet; sammen for et bedre liv og en tryggere fremtid med epilepsi . Det viktigste for oss er at våre medlemmer og deres pårørende har et godt liv med epilepsi. Derfor jobber vi for at norsk epilepsiomsorg skal være i verdensklasse, og for å spre kunnskap ut til folket.

Vi har fire overordnede satsningsområder:

  • kunnskap til folket
  • norsk epilepsiomsorg i verdensklasse
  • et godt liv med epilepsi
  • en slagkraftig organisasjon


I lys av dette søker vi en generalsekretær som kan bidra til at vi når våre mål. For å lykkes må du være god til å bygge relasjoner og til å øke kjennskapen og synligheten til Norsk Epilepsiforbund. Du har god erfaring med påvirkningsarbeid og interessepolitikk, skjønner skjæringspunktet fag/politikk og vet å manøvrere riktig. Du er også dyktig til å kommunisere og lytte, hvilket er en forutsetning for god dialog med medlemmene og ulike nivåer i helsesektoren og politikken. Relevant ledererfaring er nødvendig.

Hos oss får du jobbe i en landsdekkende interesseorganisasjon for mennesker med epilepsi og deres pårørende. Med støtte fra våre 5600 medlemmer, får du anledning til å bidra til en bedre hverdag og tryggere fremtid for mennesker med epilepsi. Dette via politisk påvirkning og opplysningsarbeid gjennom kunnskapsformidling og rådgivning. Du får selvfølgelig gleden av å gjøre dette sammen med svært kompetente og engasjerte kolleger i administrasjonen og dedikerte frivillige i lokallagene.

For mer informasjon, kontakt Experis Executive, Yvonne Cagnol Hveem, mob. 976 87 020, eller Wenche Rasch, mob. 995 95 013. Registrer søknad og CV snarest og senest innen 13. januar 2019 på www.experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase. 

Om arbeidsgiveren

Norsk Epilepsiforbund er en landsdekkende interesseorganisasjon for mennesker med epilepsi og pårørende. Med støtte fra våre 5850 medlemmer arbeider vi for en bedre hverdag og tryggere fremtid med epilepsi.

Våre hovedarbeidsområder er politisk påvirkning for vår målgruppe og opplysningsarbeid gjennom kunnskapsformidling og rådgivning. Vi arbeider også kontinuerlig for å sikre best mulig helsetilbud til alle som er berørt av epilepsi, og gir derfor støtte til epilepsirelatert forskning.Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS