Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Epilepsi og fysisk aktivitet: Personer med epilepsi har vært med å bidra til e-læringskurset som er utviklet av fysioterapeut, sykepleier og pedagog ved Spesialsykehuset for epilepsi.

Ny e-læring om epilepsi og fysisk aktivitet

18.09.2018

Noen må leve med tilbakevendende anfall og kan trenge råd, veiledning og støtte for å lære å leve best mulig med anfall. Dette kurset handler om hvordan du som har epilepsi kan være i fysisk aktivitet.

E-læringskurset gir informasjon og praktiske råd til deg som har epilepsi eller kjenner noen som har det. Kurset er gratis og åpent for alle. Det er interaktivt med lyd og video. Du kan ta kurset på mobil, nettbrett eller PC. Det tar ca. 20-30 minutter å gå gjennom kurset.

Målgruppen er personer med epilepsi og deres pårørende. E-læringen er aktuell for alle som jobber med personer med epilepsi. Kurset kan også brukes som folkeopplysning.

Klikk her for å komme til e-læringen. 

Andre kurs i serien er "Epilepsi og mestring", "Living with epilepsy". "Epilepsimedisiner" og "Anfall og trygghetstiltak". 

Du finner alle e-læringer om epilepsi på Spesialsykehuset for epilepsis undervisningsside.

/share/mime/48/pdf.png Lær mer om epilepsi

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS