– Jeg ser frem til å bidra i det spennende arbeidet for hjernehelse i livsløpsperspektiv, sier nyvalgt leder i Hjernerådet, Henrik Peersen.

Ny leder av Hjernerådet

08.03.2017

Epilepsiforbundets generalsekretær

Generalsekretær i Epilepsiforbundet, Henrik Peersen, er valgt som ny leder av Hjernerådet.

Hjernerådet har som formål å arbeide med saker av felles interesse for alle som har befatning med hjernesykdommer. Hjernerådet driver opplysnings- og interessepolitisk arbeid knyttet til funksjoner og sykdommer i hjernen og øvrige deler av nervesystemet. En sentral sak for Hjernerådet er arbeidet for politisk satsning innenfor hjernehelse.

– Hjernerådet står nå overfor en spennende tid, med blant annet oppfølging av den nylig lanserte statusrapporten for hjernehelse. Jeg ser frem til å bidra i det viktige arbeidet for hjernehelse i livsløpsperspektiv, sier Peersen.

 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS