Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Nå får Norsk Epilepsiforbunds medlemmer gratis førstegangskonsultasjon og redusert pris hos advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS. Foto: Freedomz

Ny medlemsfordel – advokathjelp

29.05.2019

Som medlem i Norsk Epilepsiforbund kan du nå få advokathjelp gratis eller til redusert pris.

Norsk Epilepsiforbund har inngått en avtale med advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS som innebærer at våre medlemmer får gratis førstegangskonsultasjon på inntil én time hver gang over telefon, e-post eller i møte. Dersom du velger å bruke advokatfirmaet i saken din, tilbys du en timespris på kr. 1040,- + mva i alle sakstyper som ikke dekkes av den offentlige ordningen for fri rettshjelp eller av en eventuell rettshjelpsdekning via forsikring. Håndteringen av saken din vil, dersom du ønsker det, bli ivaretatt av en partner ved advokatfirmaet.

Er du ikke medlem? Da er det bare å melde deg inn.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS