Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Nytt e-læringskurs om epilepsimedisiner

13.10.2017

For personer med epilepsi og pårørende

Spesialsykehuset for epilepsi (SSE) har lansert et nytt e-læringskurs for mennesker med epilepsi og deres pårørende. Kurset gir informasjon og praktiske råd for de som bruker eller kjenner noen som bruker epilepsimedisiner. Også de som jobber med personer som har epilepsi, kan ha nytte av kurset.

Kurset er åpent for alle, og er interaktivt med lyd og video. Du kan ta kurset på både mobil, nettbrett og PC, og det tar 30-60 minutter. Kurset er utviklet av undervisningsenheten og farmakologiteamet ved SSE, i samarbeid med pasienter.

Du finner kurset her.

Det forrige e-læringskurset fra SSE, om epilepsi og mestring, har nå kommet med engelsk tale

Alle e-læringskursene til SSE finner du på deres undervisningsside.

Les flere nyheter
Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS