Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Du kan ta e-læringskurset både på PC, mobil og nettbrett. Kurset er interaktivt og bruker både lyd og video. Foto: Oslo universitetssykehus

Nytt e-læringskurs: epilepsi og mestring

10.03.2017

For pasienter og pårørende

Spesialsykehuset for epilepsi (SSE) lanserer nå e-læringskurs for mennesker med epilepsi og deres pårørende. Kurset gir deg en kort innføring i hva epilepsi er, beskriver hverdagen med epilepsi, hva du må ta hensyn til, og hvordan du kan unngå å sette unødvendige begrensninger for deg selv. Du får også vite hva du kan forvente deg av utredninger i helsevesenet og hvilke behandlingsalternativer du har.

Kurset er laget i samarbeid med pasienter og pårørende, og skal bidra til bedre livskvalitet gjennom økt forståelse, egenmestring og sikkerhet.

Kurset er interaktivt og bruker både lyd og video. Du kan ta det både på PC, mobil og nettbrett.

Du finner kurset her.

Du kan også ta kurset med engelsk tale.

Alle SSEs e-læringskurs om epilepsi finner du på deres undervisningsside.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS