Nytt EpilepsiNytt på vei

03.06.2020

Nytt nummer av medlemsbladet EpilepsiNytt er på vei til medlemmene våre. Denne gangen er hovedtemaet fysisk aktivitet. Du kan blant annet bli kjent med en mann som ved hjelp av kampsporttrening kunne reise seg fra rullestolen og si hadet til den.

Vi har snakket med en spesialfysioterapeut ved Spesialsykehuset for epilepsi (SSE) om fysisk aktivitet i forbindelse med epilepsi. Er det bestemte forholdsregler du bør ta? Og hvordan kan du motivere deg til å bli mer fysisk aktiv?

Vi har også snakket med en dame som har tolv firbente, entusiastiske turkamerater. Godt selskap kan uten tvil gjøre det morsommere å komme seg ut.

Norsk Epilepsiforbunds Ungdom gir også deg en aktivitetsutfordring i sommer. Og trenger du noen å diskutere aktiviteter med, svarer de deg mer enn gjerne på Snapchat.

Det er ett år siden Sissel Karin Haavaag overtok som generalsekretær i Norsk Epilepsiforbund. I dette nummeret av EpilepsiNytt kan du lese om hva hun har gjort dette året, og hva hun tenker om framtiden til Epilepsiforbundet.

Ellers får du som vanlig Forskningsnytt fra forskningssjefen og Eldrespalten. I Eldrespalten handler det om koronasituasjonen. Vi har også snakket med Ellen Molteberg, seksjonsleder/overlege ved SSE, om hvordan SSE har tilpasset seg den spesielle situasjonen denne våren.

Minner om at du også som vanlig kan lese bladet elektronisk på medlemssidene våre.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS