Nytt EpilepsiNytt på vei

08.06.2022

Nytt nummer av medlemsbladet EpilepsiNytt er på vei til medlemmene våre. Denne gangen handler det om å være i jobb når man har epilepsi. For noen kan det by på utfordringer. Hvordan kan man løse dem da?

EpilepsiNytt har snakket med en ung mann som alltid har visst at han ville bli kokk, men som nesten ga opp drømmen. En samtale med sjefen endret mye for ham.

Vi har også snakket med en mann som måtte gi fra seg førerkortet da han fikk epilepsi etter en hjerneoperasjon. Så leit, tenker du, kanskje. Ja, hvert fall når han jobbet som drosjesjåfør! Men livet byr heldigvis også på positive overraskelser. Og denne mannen fikk en ny og uventet mulighet takket være tidligere arbeidserfaring.

Noen med epilepsi vil trenge noe tilrettelegging på arbeidsplassen for å kunne stå i jobben. Men hva sier NAV og Arbeidstilsynet om tilrettelegging for personer med epilepsi? Hvor langt kan man kreve at arbeidsgiver går for å tilrettelegge? Vi har spurt dem.

Skal du reise på ferie i sommer? Da kan det nye Epilepsipasset vårt være nyttig å ha både før og under reisen. Du kan lese mer om dette i EpilepsiNytt.

Og så har Epilepsiforbundet også i år gitt flere hundre tusen kroner til epilepsirelaterte forskningsprosjekter gjennom vårt forskningsfond. I EpilepsiNytt kan du lese om de spennende prosjektene.

Ellers får du som vanlig også Lokallagsnytt, Forskningsnytt fra forskningssjefen og siste nytt fra Epilepsiforbundet Ung.

Er du ikke medlem, men har lyst å lese bladet?  Meld deg inn hos oss, så får du bladet tilsendt i velkomstpakken.

Ønsker du å få EpilepsiNytt på mail istedenfor i posten? Da kan du ta kontakt med oss på post@epilepsi.no, så får du neste utgave på mail istedenfor. Bestiller du bladet digitalt, får du det raskere enn om du får det i posten.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS