Epilepsiforbundet har byttet medlemssystem for å ivareta våre medlemmer på en bedre måte. Foto: REDPIXEL.PL/Shutterstock.com

Nytt medlemssystem

Epilepsiforbundet har fått nytt medlemssystem. Her får du en liten innføring i de viktigste endringene.

– Epilepsiforbundet har byttet leverandør av medlemssystem til Profundo. Grunnen til dette er at vi opplevde stadige feil og mangler med vårt tidligere system, noe som resulterte i mye ekstraarbeid for administrasjonen og dårligere tjenester for medlemmene, forteller generalsekretær Sissel Karin Haavaag. – Vi har stor tro på at vi med Profundo på vår side vil kunne ivareta medlemmene på en bedre måte. De medlemmene som var aktive brukere av «Min Side» i vårt gamle system, vil imidlertid kunne oppleve at en del ting er uvant.

Brukernavn knyttet opp mot mobilnummer
Den første forskjellen du vil merke når du nå logger deg inn, er at brukernavnet nå er knyttet opp mot mobilnummeret fremfor epostadressen. Noen av medlemmene våre har kanskje ikke registrert mobilnummer, eller har registrert seg på nummeret til et annet medlem i familien. Hvis du skulle støte på innloggingsproblemer på grunn av dette, kan du sende en epost til post@epilepsi.no, så skal vi rette opp i det så fort som mulig.

Noen funksjoner er borte …
Når du har logget deg inn, vil du også kunne legge merke til at «Min Side» ser annerledes ut enn tidligere, og har noen endringer i de tilgjengelige funksjonene. Du vil fortsatt kunne se og oppdatere egen informasjon og medlemskap, reservere deg mot å bli kontaktet på ulike måter og melde deg på kurs og aktiviteter gjennom «Min Side». Det vil imidlertid ikke lenger være mulig å laste opp profilbilde, det finnes ikke lenger et diskusjonsforum, og du kan ikke lese EpilepsiNytt der.

… og noen nye har kommet til
Av nye funksjoner er imidlertid at du nå kan betale medlemskap og eventuelle kursavgifter direkte på siden, og at du kan opprette avtalegiro der. Vi støtter også nå faste betalinger gjennom Vipps, men vi støtter ikke lenger e-faktura. Det vil si at de som har en e-fakturaavtale i dag, vil få neste kontingentfaktura tilsendt i posten.

Nytt om familiemedlemsskap – 350 kroner for hele familien
En annen viktig endring er at det nå går an å melde inn nye familiemedlemmer fra hovedmedlemmets «Min Side». Fra og med i år vil heller ikke størrelsen på familiens kontingentfaktura være avhengig av hvor mange familiemedlemmer som inngår. Prisen er nå 350 kroner uansett om du har ett eller ti medlemmer i husstanden. Alle familiemedlemmer som er innmeldt, vil kunne benytte seg av de samme medlemsfordelene som hovedmedlemmet. 

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS