Nytt nummer av EpilepsiNytt

09.03.2017

Alt du trenger å vite om retningslinjen for epilepsi

Årets første utgave av EpilepsiNytt er nå på vei i posten til alle medlemmer. I denne utgaven får du vite alt du trenger om retningslinjen for epilepsi, som skal sikre epilepsipasienter lik behandling uansett hvor i landet de bor. Nevrolog Karl Otto Nakken og undervisningsleder Ellen Kjendbakke fra Spesialsykehuset for epilepsi (SSE) har hatt hovedansvaret for å utarbeide retningslinjen, og de forteller om hvordan denne prosessen har vært.

Flere av de viktigste punktene fra retningslinjen kan du også lese i bladet.

Hadde du ikke anledning til å delta på arrangementet vårt på Det Norske Teatret i forbindelse med den internasjonale epilepsidagen? I EpilepsiNytt får du fyldig referat fra arrangementet hvor retningslinjen ble presentert og fremtidens behandlingstilbud ble debattert.

I tillegg får du masse andre nyheter om stort og smått innenfor epilepsifeltet.

Husk at du også kan lese bladet elektronisk på medlemssidene.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS