Denne utgaven av EpilepsiNytt inneholder flere lengre, personlige reportasjer enn vanlig.

Nytt nummer av EpilepsiNytt

11.06.2019

Et nytt nummer av medlemsbladet EpilepsiNytt er på vei til medlemmene våre. Denne gangen handler det om å bli frisk fra epilepsi. Hva vil det egentlig si? Vi har også vært på topptur med forbundets nye generalsekretær for å bli bedre kjent med henne.

Denne utgaven av medlemsbladet inneholder flere lengre, personlige reportasjer. Tonje (8) holder på å trappe ned på epilepsimedisiner. Vi har tatt en prat med henne og foreldrene om hvordan det går, og hvilke forventninger de har.

Line (23) har vært frisk fra epilepsi i åtte år. Nå er hun redd for at den epileptiske aktiviteten er tilbake, og vi har fått være med henne på kontroll på Ahus. Moren hennes var skeptisk den gangen Line skulle trappe ned på medisinene, og nevrolog Erik Taubøll fra Rikshospitalet forteller at mange kvier seg for å slutte på medisiner. Det nye og ukjente kan ofte oppleves utrygt og skummelt.

To som ikke er redde for det ukjente og å ta nye sjanser, er forbundets nye generalsekretær Sissel Karin Haavaag og daglig leder i Alba Catering Silvia Carlucci. Sissel er klar over at hun aldri kommer til å få gullklokke noe sted, men mener det er viktig å tørre å ta noen sjanser og utfordre seg selv hele tiden. Silvia tok sjansen på å flytte fra Italia til Norge med mann og epilepsi, og starte en ny bedrift i et nytt land.

I EpilepsiNytt blir du kjent med alle disse flotte damene. I tillegg får du som vanlig Forskningsnytt fra forskningssjef Morten Lossius ved Spesialsykehuset for epilepsi, Eldrespalten og nytt fra Norsk Epilepsiforbunds Ungdom.

Husk at du også kan lese bladet elektronisk på medlemssidene våre.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS