Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Familiemedlemskap koster 50 kroner, og nå går hele beløpet til epilepsiforskning. Foto: Monkey Business Images/Shutterstock.com

Nytt om familiemedlemskap

20.01.2017

Hele kontingenten går til forskning.

Som medlem i Norsk Epilepsiforbund muliggjør du forskning innenfor epilepsi. Familiemedlemmer kan nå bidra til ytterligere forskningsstøtte, fordi hele kontingenten nå skal gå til forskning.

Gjennom vårt eget forskningsfond støttes forskning innenfor fagområder som engasjerer seg i problemstillinger knyttet til epilepsi. Fondet deler årlig ut minimum 200.000 kroner til prosjekter i kategoriene medisinsk forskning og helsefaglig forskning.

Bli med å støtte dette viktige arbeidet!

Familiemedlemskap i Epilepsiforbundet koster 50 kroner.

Er du allerede medlem, kan familiemedlemmer meldes inn på post@epilepsi.no. 

Er ingen i familien medlem, registrerer du medlemskap her. 

 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS