Epilepsiforeningen i Oslo ble gjenopprettet i januar i år. Foreningen planlegger sitt første medlemsmøte i løpet av april. Foto: Anna Jedynak/Shutterstock.com

Oslo-forening opprettet

17.03.2017

Lokalt frivillig engasjement

Epilepsiforeningen i Oslo ble gjenopprettet i januar i år. Styret består av Torunn Opedal, som er leder, og Terese Thue Lund, June Wallum og Benthe Lill Krigerød som er styremedlemmer.

– Vi i styret er en engasjert gjeng som har et ønske om å spre kunnskap om epilepsi og Epilepsiforeningen, og være en støtte og hjelp for Oslo-foreningens medlemmer, sier styreleder Torunn Opedal. – Vi planlegger vårt første medlemsmøte i løpet av april, hvor temaet vil være "Å leve godt med epilepsi". Invitasjon til dette kommer snart til medlemmene.

Lokalforeningene i Norsk Epilepsiforbund er drevet av frivillighet, og Epilepsiforbundet ser nå frem til økt aktivitet og tilbud til medlemmer i Oslo-området.

Som medlem i Epilepsiforbundet kan du knytte ditt medlemskap til en lokalforening. Vil du knytte ditt medlemskap til Oslo-foreningen, eller har du spørsmål til foreningen, ta kontakt på oslo@epilepsi.no, eller tlf: 408 50 574.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS