Hensikten med undersøkelsen er å få bedre kunnskap om bruk og behov for helsetjenester, likeverdige muligheter, og ivaretakelse av tilretteleggingsbehov for de som er under utdanning eller i arbeid. Foto: Black Salmon/Shutterstock.com

Delta i spørreundersøkelse om helse, utdanning og arbeid

06.12.2022

Har du 10 minutter til å svare på en undersøkelse om helse, utdanning og arbeid? NOVA gjennomfører undersøkelsen på oppdrag fra Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet.

Undersøkelsen retter seg mot personer over 18 år som har en funksjonsnedsettelse, langvarig sykdom og/eller diagnose. Formålet med undersøkelsen er å få bedre kunnskap om bruk og behov for helsetjenester, likeverdige muligheter, og ivaretakelse av tilretteleggingsbehov for de som er under utdanning eller i arbeid.

Vi håper du har mulighet til å sette av 10 minutter til dette.

Delta i undersøkelsen.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS