Epilepsiforbundet og leder av Norsk Epilepsiselskap, Oliver Henning, ønsker å vite hvor fornøyde pasienter og pårørende er med helsetilbudet de får.

Spørreundersøkelse

14.06.2017

For deg som har epilepsi eller er pårørende

Norsk Epilepsiforbund og Norsk Epilepsiselskap vil frem til sommeren gjennomføre en stor undersøkelse for å kartlegge hvor fornøyde mennesker med epilepsi og deres pårørende er med helsetilbudet og informasjonen de får.

Klikk her for å delta i undersøkelsen.

Relevant for alle
Undersøkelsen er relevant for alle, enten du selv har epilepsi eller er pårørende, er fornøyd eller ikke-fornøyd, har hyppige anfall eller er anfallsfri, nylig har fått epilepsi eller har hatt det lenge.

Ønsker å høre om dine opplevelser
Målet med undersøkelsen er å få vite mer om hva du som har epilepsi er fornøyd eller ikke fornøyd med i ditt helsetilbud, og hvordan det er å leve med epilepsi. I undersøkelsen ønsker vi også å vite hvordan pårørende opplever at de blir møtt av helsevesenet, hvilken informasjon de mottar og hvordan det oppleves å være pårørende.

Du kan påvirke hvilke saker vi skal jobbe for
Norsk Epilepsiforbund jobber svært aktivt overfor politikere og helsevesen for å sikre et best mulig helsetilbud. Svarene i undersøkelsen vil bidra til viktig informasjon, slik at vi kan jobbe med de sakene som er viktige for deg som har epilepsi eller er pårørende.

Delta selv om du er fornøyd
Leder for Norsk Epilepsiselskap, Oliver Henning, påpeker i EpilepsiNytt nummer 1/17 at undersøkelsen tar opp et tema som man vet altfor lite om, og som for fagpersonene både er viktig i møte med pasientene og i forskning. Han håper også at du svarer selv om du er fornøyd med helsetilbudet.

– Det er viktig å understreke at man bør delta også selv om man mener at ting er bra. Skal vi få et godt bilde av situasjonen, må folk si fra også om ting som fungerer, sier Henning.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS