Foto: Monkey Business Images/ Shutterstock.com

Spørsmål og svar knyttet til vår Spleis-kampanje

11.06.2024

Epilepsiforbundet har lansert en Spleis-kampanje for å samle inn penger til støtte for familier som rammes av epilepsi.  Vi ønsker å skape en bedre hverdag og tryggere fremtid for personer som rammes av epilepsi. Tusen takk til alle som bidrar, om det er gjennom pengegaver, deling av kampanjen eller annen støtte. Hvis du har spørsmål til kampanjen vår, håper vi at du finner svar på dem her.

Hva er formålet med denne Spleis-kampanjen?
➔ Formålet med kampanjen er å samle inn penger for å støtte familier som blir rammet av epilepsi. Pengene vil brukes til å tilby informasjonspakker, samtaler med erfarne eksperter, og møter i lokalforeninger og nettverk. Vi ønsker å skape en bedre hverdag og tryggere fremtid for personer med epilepsi.

Hvorfor er det viktig å støtte Epilepsiforbundet?
➔ Hver dag får rundt fem personer i Norge diagnosen epilepsi, ofte uten noen forvarsel. Mange av disse er barn. Epilepsiforbundet gir støtte til familier som opplever en ny hverdag, og arbeider for å gi informasjon, veiledning og et nettverk for de berørte. Din støtte bidrar til dette viktige arbeidet.

Hvordan kan jeg bidra til kampanjen?
➔ Du kan bidra ved å donere penger til kampanjen via Spleis. Enhver donasjon, uansett beløp, er verdifull. Del gjerne også kampanjen i sosiale medier for å spre budskapet og engasjere flere.

Hva går pengene til?
➔ Alle donasjoner går direkte til Epilepsiforbundet. Midlene brukes til å tilby informasjon og støtte til familier som er rammet av epilepsi, for å skape en bedre hverdag og tryggere fremtid for personer med epilepsi. Dette inkluderer informasjonspakker, samtaler med eksperter, og møter gjennom lokalforeninger og nettverk.

Hva slags belønninger får man for å donere?
➔ Vi tilbyr forskjellige belønninger basert på beløpet du donerer:
• 100 kr: En god følelse umiddelbart gjennom skjermen.
• 200 kr: En postkortpakke med tre motiver i epilepsi-fargen lilla.
• 300 kr: Et handlenett med epilepsi-motiv (begrenset opplag).
• 450 kr: En t-skjorte med epilepsi-motiv (begrenset opplag, spesifiser størrelse og modell).
• 1 000 kr: En valgfri belønning og en veldig god følelse.
• 10 000 kr: En valgfri belønning og en kjempegod følelse.

Hvordan mottar jeg belønningene?
➔ For fysiske belønninger som postkortpakker, handlenett og t-skjorter, kan det ta 4-6 uker før de blir levert. For t-skjorten må du sende en e-post til post@epilepsi.no og spesifisere ønsket størrelse og modell. Produkter vil bli produsert etter kampanjeslutt 30. juni 2024.

Hvor lenge varer kampanjen?
➔ Kampanjen startet 10. juni og varer til 30. juni 2024. Sørg for å bidra og dele kampanjen i god tid for å sikre at flere får muligheten til å delta og motta belønninger.

Hva gjør Epilepsiforbundet for de som nylig har fått diagnosen epilepsi?
➔ Epilepsiforbundet tilbyr:
• informasjon og veiledning for å forstå diagnosen og avverge anfall.
• hjelp med behandling og navigering av helseapparatet.
• støtte og råd i møte med en ny hverdag.
• et nettverk og møter med andre med samme diagnose. I 2024 kan hele 2 000 mennesker møte epilepsidiagnosen for første gang, og Epilepsiforbundet ønsker å være der for alle som trenger hjelp.

Hvem kan jeg kontakte hvis jeg har flere spørsmål?
➔ Hvis du har flere spørsmål, kan du kontakte oss på post@epilepsi.no. Vi hjelper deg gjerne!

 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS