En smilende gruppe mennesker som viser fram en sjekk

Administrasjonen i Epilepsiforbundet er svært takknemlige og glade for sjekken fra DrugStars på 21.000 kroner. (Fra venstre: Sissel Karin Haavaag, Sonja Rasic, Benthe Lill Krigerød, Lena Rossevik og Jørn Sibeko. Fra venstre bak: Therese Ravatn, Bård Dalhaug og Siw Enersen.)

Støtt Epilepsiforbundet ved å bruke medisin-app

14.10.2020

Har du hørt om appen DrugStars? Den gjør det enklere for deg å ta medisinene dine, samtidig som den gjør det mulig for deg å donere penger til veldedige organisasjoner uten at det koster deg en krone!

DrugStars er en app som minner deg på å ta medisinen slik legen har foreskrevet. Hver dag får du en påminnelse om å huske å få stjernene dine på det tidspunktet som du har oppgitt at du tar medisinen. For hver gang du tar medisin, får du en stjerne. Disse stjernene kan du gjøre om til penger, og donere til en veldedig organisasjon som samarbeider med DrugStars. DrugStars samarbeider med 240 pasientforeninger, deriblant Norsk Epilepsiforbund.

En spørreundersøkelse Epilepsiforbundet gjennomførte i 2017 viste at 40 prosent av og til eller ofte glemmer å ta medisinen som foreskrevet.

– Det å ta medisiner til rett tid hver dag, er viktig for å oppnå ønsket effekt av medisinene, sier Epilepsiforbundets generalsekretær Sissel Karin Haavaag. – Den aller viktigste effekten ved bruk av DrugStars-appen er derfor å sikre en riktig bruk av medisiner.

Epilepsiforbundet fikk i september oversendt en sjekk på 21.000 kroner fra DrugStars. Pengene kommer fra virksomheter med fokus på pasienters velvære, forsikringsselskaper og fond. 430.000 mennesker har allerede brukt DrugStars. Nå kan du bli en av dem.

Så enkelt gjør du det:
1. Last ned DrugStars-appen. (Her er den på Google Play. Her er den i App Store.)
2. Fortsett å ta medisinen din slik legen har anvist.
3. Få stjerner i belønning for å ta medisinen.
4. Gi dine “DrugStars” til Norsk Epilepsiforbund, så gjør DrugStars dem om til ekte penger.

Tusen takk til alle som allerede benytter DrugStars og som har gitt sine stjerner til oss!

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS