Hjelp oss å bli bedre

Norsk Epilepsiforbund ønsker å være en best mulig organisasjon for alle som har en tilknytning til epilepsi – både deg som har epilepsi, er pårørende eller fagperson.

Vi ønsker derfor å spørre både deg som er medlem, og deg som ikke er medlem, om hvordan du opplever Norsk Epilepsiforbund.

Undersøkelsen er anonym og tar ca. 3-4 minutter å gjennomføre.

På forhånd takk! Dine tilbakemeldinger er svært viktig for oss!

Klikk her for å gå til undersøkelsen

Epilepsiforbundets forskningsfond deler ut penger til epilepsiforskning. Du kan søke stipend i kategoriene medisinsk forskning og helsefaglig forskning. Foto: Alexander Raths/Shutterstock.com

Trenger du penger til forskning?

11.01.2017

Søk støtte hos Epilepsiforbundets forskningsfond innen 1. mars.

Norsk Epilepsiforbundets forskningsfond skal også i år dele ut penger til epilepsiforskning. Fondet støtter forskning innenfor fagområder som engasjerer seg i problemstillinger knyttet til epilepsi.

Du kan søke stipend i kategoriene:

  •  Medisinsk forskning
  •  Helsefaglig forskning

I kategorien helsefaglig forskning er det mulig å søke enten du er ansatt i eller utenfor en helseinstitusjon, såfremt forskningen er i tråd med fondets formål.
Det tildeles stipend på inntil kr. 100.000,- i begge kategorier.

Søknadsfrist 1. mars 2017

Søknaden sendes til:
Norsk Epilepsiforbunds forskningsfond
Karl Johans gate 7, 0154 Oslo.
Tlf. 22 47 66 00
e-post: post@epilepsi.no

Søknadsskjema finner du her.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS