Norsk Epilepsiforbunds forskningsfond deler ut penger til epilepsirelatert forskning. Husk søknadsfristen 1. mars. Foto: Alexander Raths/Shutterstock.com

Trenger du penger til forskning?

17.01.2019

Søk støtte hos Epilepsiforbundets forskningsfond innen 1. mars.

Norsk Epilepsiforbundets forskningsfond skal også i år dele ut penger til epilepsiforskning. Fondet støtter forskning innenfor fagområder som engasjerer seg i problemstillinger knyttet til epilepsi.

Det kan søkes forskningsstøtte i kategoriene:

Medisinsk forskning
Helsefaglig forskning

I kategorien helsefaglig forskning er det mulig å søke enten du er ansatt i eller utenfor en helseinstitusjon, såfremt forskningen er i tråd med fondets formål.
Det tildeles forskningsstøtte på inntil kr. 100.000,-

I årets utlysning har fondet ytterligere 50 000,- tilgjengelig, øremerket forskning relatert til dravet. Disse midlene kan tildeles som enkeltstående stipend eller tilleggsstipend. Søker bes spesifisere hvorvidt søknaden også omhandler disse midlene.

Søknadsfrist 1. mars 2019

Søknaden sendes post@epilepsi.no. 
For mer informasjon eller spørsmål kan Norsk Epilepsiforbund kontaktes på post@epilepsi.no eller tlf. 22 47 66 00.


/share/mime/48/msword.png Søknadsskjema

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS