Er du mellom 17 og 30 år, har epilepsi og trenger studiestipend? Da bør du søke hos Kari Thrane-Steens fond. Foto: racorn/Shutterstock.com

Trenger du studiestipend?

Søk hos Kari Thrane-Steens fond. 

Kari Thrane-Steens Fond er en stiftelse som har til formål å gi økonomisk støtte til utdannelse for ungdom med epilepsi. Utdanningsstipend deles ut hvert år til ungdom som er mellom 17 og 30 år.

Søknadsfrist er 1. mai.

Normalt gis det støtte til en eller flere søkere som er i gang med eller planlegger utdannelse utover fullført VG1. Det kan også gis støtte til prosjekter for ungdom som har epilepsi.
Fondets grunnlegger, Kari Thrane-Steen, ble intervjuet av Epilepsinytt for to år siden, og kunne fortelle at mye av hovedtanken bak fondet er å fremme selvstendighet blant unge mennesker. Den nedre grensen er satt til 17 år, slik at man også skal ha mulighet til å søke om et pauseår på folkehøyskole.

Søknadsskjema sendes elektronisk, mens helseopplysningsskjema sendes per post.

Husk at det er viktig med helseopplysninger og bekreftelse på studieplass.

Søknadsskjema og egenerklæring om helsetilstand kan lastes ned fra lenkene under.
For eventuelle spørsmål, ta kontakt med leder for fondet, Eva H. Johnsen, på mail: eva.johnsen@epilepsi.no eller tlf: 906 00 669.

 

 

/share/mime/48/msword.png Søknadsskjema
(soknadsskjema-kari-thrane-steens-fond.doc, 31kB)

/share/mime/48/msword.png Egenerklæring om helsetilstand
(kari-thrane-steensfond-egenerklaring-om-helsetilstand.doc, 24kB)

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS