Er du mellom 17 og 30 år, har epilepsi og trenger studiestipend? Da bør du søke hos Kari Thrane-Steens Fond. Foto: racorn/Shutterstock.com

Trenger du studiestipend?

04.03.2024

Søk hos Kari Thrane-Steens Fond, en stiftelse som gir økonomisk støtte til utdannelse for ungdom med epilepsi. 

Utdanningsstipendet deles ut hvert år til ungdom som er mellom 17 og 30 år. Normalt gis det støtte til en eller flere søkere som er i gang med – eller planlegger – utdannelse utover fullført VG1. Det kan også gis støtte til prosjekter for ungdom som har epilepsi.

Mye av hovedtanken bak fondet er å fremme selvstendighet blant unge mennesker. Den nedre grensen er satt til 17 år, slik at man også skal ha mulighet til å søke om et pauseår på folkehøyskole.

Søknadsfrist er 1. mai.

Søknader om stipend må fremmes gjennom stipendportalen.no. Merk at bekreftelse på studieplass må sendes inn før noen eventuelle tilskudd kan utbetales.

For eventuelle spørsmål, ta kontakt med leder i fondet, Jørn Sibeko, på mail: jorn@epilepsi.no eller tlf: 22 47 66 03/ 922 57 424.

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS