To damer som prater sammen

Våre kontakter skal dele av sin kunnskap om hvordan man kan leve med epilepsi og gi gode tips til hvor/hvordan finne trygghet i en ny hverdag. Foto: SpeedKingz/Shutterstock.com

Vil du bidra til å trygge personer som får epilepsidiagnosen?

04.11.2021

Epilepsiforbundet oppretter nå en voksengruppe ved Spesialsykehuset for epilepsi (SSE), og trenger flere frivillige likepersoner til dette. Har du epilepsi/hatt epilepsi eller er pårørende og kjenner deg klar for å støtte andre i deres nye hverdag? Da ønsker vi å høre fra deg.

Voksengruppa har åpne treff en til to ganger i måneden ved SSE i Sandvika. Her kan innlagte pasienter ta en uformell prat med våre kontakter. Våre kontakter skal dele av sin kunnskap om hvordan man kan leve med epilepsi og gi gode tips til hvor/hvordan finne trygghet i en ny hverdag.

Send en mail til benthelill@epilepsi.no med litt informasjon om deg og hvorfor du ønsker å bidra som voksenkontakt fra Epilepsiforbundet.

Vi gleder oss til å høre fra nettopp deg! 

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS