Rabatterte priser på Norgestaxi

NorgesTaxi er et taxiselskap som har stor spredning. Det er derfor gledelig at mange av våre medlemmer kan dra nytte av denne medlemsfordelen. Dette er stedene i Norge våre medlemmer nå kan få rabatterte taxiturer med NorgesTaxi:

Avtalen gjelder persontrafikk for én til fire personer i liten bil. Man må benytte seg av en kode som er gjort tilgjengelig i MinSide når man bestiller turen. Man logger inn på MinSide via denne nettsiden, ved å trykke på knappen oppe i høyre hjørne hvor det står "Min Side". Det er også mulig å kontakte administrasjonen for få å vite koden. Bestillingen gjøres enten i appen NorgesTaxi eller via NorgesTaxis online bestillingssystem på https://bestille.norgestaxi.no/.

Ved behov for større biler eller spesielle behov brukes Norgestaxis bookingkontor tlf. 08000 ved forhåndsbestilling. Det er ikke mulig å få rabatt når man bestiller per telefon.

NorgesTaxi sine fastpriser til for eksempel Gardemoen eller Flesland er uforandret for våre medlemmer da disse allerede er sterkt rabatterte.

Betaling for turer bestilt i app skjer ved turens slutt i bil, eller med kort/Paypal konto i appen.  

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS