Min epilepsi i barnehagen

Barnehagepakken er et verktøy for samarbeid mellom familien og barnehagen rundt barnet med epilepsi. Pakken består av to identiske esker; en til familien og en som kan ligge i barnehagen. Barnehagepakken omhandler spesielt tilrettelegging og temaer som er viktige i barnehagesammenheng. Den gir en innføring i epilepsi og praktiske råd knyttet til oppstart i barnehagen, hvordan man kan tilrettelegge i barnehagehverdagen, og noen råd om hvordan barnet kan få en best mulig overgang til skolen. Barnehagepakken er en personlig pakke som følger hvert enkelt barn, og hvor man kan fylle ut informasjon om det spesifikke barnet.

Nedenfor, under "mer informasjon", ligger utskrivbar PDF av arkene "Instruks for anfallshåndtering" og "Informasjon om min epilepsi".

Barnehagepakken er gratis for medlemmer, som kan bestille ved å sende mail til post@epilepsi.no.

kr. 250.00


/share/mime/48/pdf.png Informasjon om min epilepsi

/share/mime/48/pdf.png Instruks for anfallshåndtering

Oppdatert: 29.10.2023 14:42
av Lena Rossevik


På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS