Bli medlem i dag

Bli medlem

Ingen skal stå i anfall alene.
Du kan hjelpe.

Bli fast giver Gi en donasjon

Bli medlem i dag

Bli medlem

Ingen skal stå i anfall alene.
Du kan hjelpe.

Gi en donasjon Bli fast giver

Prinsesse Märtha Louise lærer barn om epilepsi

21.12.2017

Medvirker i kunnskapsformidling til barn gjennom høytlesning på film

Prinsesse Märtha Louise lærer barn om epilepsi gjennom en lesestund. Prinsessen er Norsk Epilepsiforbunds beskytter og ønsket å medvirke i filmen for å hjelpe forbundet i sitt arbeid med kunnskapsspredning til barn. Målgruppen for filmen er barn og unge i førskole og tidlig skole alder.

- Vi er svært takknemlig for å ha Prinsessen med oss i dette viktige arbeidet. I filmen sprer hun viktig kunnskap om epilepsi på barns premisser, og vi håper mange barn og familier får glede av filmen. Filmen kan for eksempel spille en viktig rolle i opplæring i klassesituasjoner for barn med epilepsi og klassekamerater, sier generalsekretær Henrik Peersen i Norsk Epilepsiforbund.

I filmen leser Prinsessen boken "Rudy og lynmonsteret" som er skrevet av den prisbelønte forfatteren Endre Lund Eriksen. Endre Skandfer står for illustrasjonene i boken som er utgitt på Juritzen forlag.

Historien Prinsessen leser for barna handler om Rudy, en fryktløs og vilter gutt som en dag får epilepsianfall. Rudy blir først redd og kjeder seg når han ikke lengre kan klatre høyest i trærne. Men Rudy er ikke en gutt som lar seg temme og vi følger ham i veien til å gjenvinne hverdagsgleden.

Les flere nyheter
Share Share Share

Det siste året har våre medlemmer bidratt til:

511

tusen kroner til forskning

1882

personer har mottatt rådgivning

162

kurs og aktiviteter

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS