Sjeldenweekend med Epilepsiforbundet Sjeldne

Sted: Gurvika Feriesenter, Oddaneveien 59, 3296 Larvik Tid: 19.04.2024 - 21.04.2024

Nettverket Epilepsiforbundet Sjeldne inviterer til sjeldenweekend. Samlingen er åpen for unge og gamle, single og familier, søsken og alle som selv har, eller er glad i en person med, sjelden epilepsi. For å kunne delta, må man være medlem av Epilepsiforbundet Sjeldne, og vi anbefaler husstandsmedlemsskap.

Gurvika Feriesenter ligger idyllisk til i Nevlunghavn i Larvik i Vestfold, ca. 30 minutters kjøring fra Torp flyplass. På Gurvika er alle forhold lagt til rette for funksjonshemmede og rullestolbrukere, og det er en rekke aktivitetsmuligheter der. Helgens innhold vil bli tilpasset de påmeldte, men det vil blant annet bli interessante foredragsholdere, likepersonsarbeid, inspirasjon og mingling. Nettverket strekker seg langt for å imøtekomme alles behov.

For mer info om egenandeler og påmelding, se nettsiden til Epilepsiforbundet Sjeldne.

Se flere aktiviteter
Share Share Share

Alle fortjener en trygg hverdag

Reisen fra anfallsredsel til hverdagsmestring kan være vanskelig. Epilepsiforbundet tilbyr råd og støtte på veien.
Meld deg inn i dag og støtt vårt viktige rådgivningsarbeid.

Bli medlem

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS