BILDE: Forandringsfabrikken

Ny e-læring om epilepsi og sosiale konsekvenser

26.10.2018

E-læringskurset handler om tilrettelegging, tjenester og ytelser for deg som lever med diagnosen.

For noen kan epilepsi medføre sosiale konsekvenser på ulike områder i livet. For eksempel det å mestre hverdagen med arbeid og økonomi. Er du blant dem som kan ha behov for tjenester og ytelser fra hjelpeapparatet? Dette e-læringskurset gir deg oversikt over tilbudene.

KLIKK HER FOR Å KOMME TIL KURSET. 

Hvem er kurset laget for? Kurset gir informasjon og praktiske råd til deg med epilepsi og dine pårørende.  Alle som jobber med personer med epilepsi kan ha nytte av det. Ikke minst under samtaler og i undervisning. Kurset kan også brukes som folkeopplysning.

Hvem har laget kurset? Personer med epilepsi har bidratt til kurset, som er utviklet av sosionomer, sykepleier og pedagog ved Spesialsykehuset for epilepsi.

Kurset er gratis og åpent for alle. Det er interaktivt med lyd og video. Du kan ta kurset på mobil, nettbrett eller PC. Det tar ca. 20-30 minutter å gå gjennom kurset.

Andre kurs i serien er "Epilepsi og mestring", "Living with epilepsy", "Epilepsimedisiner", "Epilepsi og fysisk aktivitet" og "Anfall og trygghetstiltak". 

OVERSIKT OVER ALLE E-LÆRINGSKURS FRA SSE.

/share/mime/48/pdf.png Lær mer om epilepsi

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS