FOTO: NorgesTaxi

Ny medlemsfordel: Rabatterte priser på NorgesTaxi

12.11.2018

Flere steder i Norge kan nå Norsk Epilepsiforbunds medlemmer få en rabattert pris på sine reiser.

– Mange med epilepsi har særskilte behov når det kommer til transport. På grunn av anfall er det mange som ikke har førerkort og kan trenge å bruke taxi for å komme seg rundt. Vi håper at denne nye avtalen med NorgesTaxi kan hjelpe våre medlemmer i sin hverdag, sier assisterende generalsekretær Jørn Mandla Sibeko.

Selv om vi nå har fått på plass denne ordningen, jobber Norsk Epilepsiforbund kontinuerlig med politisk påvirkning for en bedre TT-ordning (tilrettelagt transportordning) og øvrige transportordninger.

Et medlemskap i Norsk Epilepsiforbund koster 75 kroner ut året, og på et par korte taxiturer kan dette beløpet være spart inn.

NorgesTaxi er et taxiselskap som har stor spredning. Det er derfor gledelig at mange av våre medlemmer kan dra nytte av denne medlemsfordelen. Dette er stedene i Norge våre medlemmer nå kan få rabatterte taxiturer med NorgesTaxi:

  • Oslo (15 % rabatt)
  • Bergen (10 % rabatt)
  • Drammen og Kongsberg (15 % rabatt)
  • Trondheim (10 % rabatt)
  •  Stavanger (10 % rabatt)

Bestillingen gjøres enten i appen NorgesTaxi eller via NorgesTaxis online bestillingssystem på https://bestille.norgestaxi.no/. For å gjøre bestillingen, bruker du en kode som du finner på MinSide under "medlemsfordeler".

Betaling for turer bestilt i app skjer ved turens slutt i bil, eller med kort/Paypal konto i appen.  

Les mer om ordningen her.

Hjelp oss å spre kunnskap

Vi vil dekke kunnskapsbehovet rundt epilepsi ved å gi god og riktig informasjon til de som trenger det.
Meld deg inn i Epilepsiforbundet og støtt det viktige arbeidet.

Bli medlem

Share Share Share

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS