Rudy og lynmonsteret

Rudy finner alltid på artige og spennende ting i barnehagen. Særlig når han er sammen med Theodora. Men en dag dukker et lynmonster opp. Og plutselig tør ikke Rudy noen ting lenger. Men er lynmonsteret virkelig så farlig?

"Rudy og lynmonsteret" er en barnebok for førskolebarn, utarbeidet av Endre Lund Eriksen og Endre Skandfer.

kr. 150.00

– og nå kan jeg se månen

Heidi Solvang har hatt en vanskelig epilepsi siden hun var 6 år. I voksen alder gikk hun gjennom en langvarig operasjonsutredning. "– og nå kan jeg se månen" er basert på hennes erfaringer med epilepsi og hvordan hun opplevde operasjonsforløpet. Boken skildrer hennes opplevelser av et helsevesen på sitt beste og verste.

kr. 100.00


Tanker om epilepsi

Epilepsi inneholder større variasjoner enn de fleste umiddelbart tenker over. På disse 24 sidene får du et innblikk i noen av tankene som er formidlet om epilepsi. Historier fra personer som har noe de vil dele. Bilder fra kunstnere som vil vise oss sine tanker.

Det finnes mange tanker om epilepsi.

kr. 40.00

Emma og usynligheten

Fotobok som skildrer hverdagen til en ung jente med epilepsi.
Fotograf: Anki Grøthe

 

Før pris kr.249.00

kr. 150.00

mer informasjon...

Epilepsihåndboken

Epilepsihåndboken er en fin fagbok om epilepsi for deg som selv har epilepsi, er pårørende eller har lyst til å vite mer om diagnosen.

 

 

 


kr. 100.00

Epilepsikon

Barnebok om barn som har epilepsi. Ti ulike kapitler som forteller små historier som har relasjon til epilepsi. Boka har også et veiledningshefte som kan brukes av foreldre/pedagoger til å ha diskusjoner og/eller oppgaver med barna.

kr. 75.00


Utviklingshemning og epilepsi

Renathe Dahl og Karl Otto Nakken har skrevet et hefte om utviklingshemning og epilepsi.

kr. 100.00

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS