Nå kan hovedmedlemmer melde inn husstandsmedlemmer hos oss uten at det koster noe ekstra, samtidig som husstandsmedlemmene får tilgang på alle medlemsfordelene våre. Og i juni trekker vi ut premier blant alle nye medlemmer fra første halvår i 2021. Foto: Monkey Business Images/Shutterstock.com

Meld inn hele husstanden hos oss for bare kr. 350 – få tilgang til alle medlemsfordeler!

Epilepsiforbundet har fjernet ekstrakontingenten for husstandsmedlemmer. Det betyr at hovedmedlemmer som bor sammen med andre, nå kan melde inn dem hos oss uten at det koster noe ekstra. Og det er flere grunner til at du bør gjøre det. En av dem er at husstandsmedlemmene får tilgang på alle medlemsfordelene våre på samme måte som hovedmedlemmet.

Ved å være medlem i Epilepsiforbundet får du en rekke medlemsfordeler, som mulighet til å tegne ulykkesforsikring med dekning for epileptiske anfall, rabatt på flere varer hos nettapoteket Farmasiet, rabatterte priser hos NorgesTaxi flere steder i landet, tilbud om kurs og andre aktiviteter til svært rabatterte priser, mulighet for tilknytning til lokalforening, fire utgaver i året av medlemsbladet EpilepsiNytt, og informasjon, råd og veiledning.

Nå kan altså hovedmedlemmer melde inn husstandsmedlemmer hos oss uten at det koster noe ekstra, samtidig som husstandsmedlemmene får tilgang på alle medlemsfordelene våre.

Du kan melde inn husstanden på Min side eller sende en mail til post@epilepsi.no.

Trekning av premier til nye medlemmer
Vi feirer den nye ordningen med å ha en trekning i juni blant alle nye medlemmer fra første halvår i 2021, hvor noen heldige vinnere får en ekstra oppmerksomhet.
Da har vi følgende premier:
• et års gratis ulykkesforsikring i vår forsikringsordning, til 10 personer
• 10 Visa- og Mastercard-gavekort à 500 kroner som kan brukes alle steder der du betaler med kort
• 10 anheng eller pin fra nettbutikken vår
• 10 stk. av barneboken «Rudy og lynmonsteret» 

Vinnerne blir annonsert her på nettsiden med medlemsnummer, ikke navn, men får også en personlig mail.

Mer robust organisasjon
Det var på Epilepsiforbundets landsmøte i slutten av november i fjor at det ble enstemmig vedtatt å fjerne ekstrakontingenten for husstandsmedlemmer.
– Ekstrakontingenter fra husstandsmedlemmer er en veldig liten del av de samlede kontingentinntektene, sa styreleder Bente Nordahl Langsø i etterkant av møtet. – Ved å tilby husstandsmedlemmer fri innmelding i tilknytting til et hovedmedlem, vil vi kunne øke medlemsantallet betraktelig. Dette vil gi forbundet både en større statlig økonomisk tildeling og bedre gjennomslagskraft.

De fleste frivillige organisasjoner, inkludert Epilepsiforbundet, får noe økonomisk støtte fra staten. For oss er denne støtten svært viktig for at vi skal kunne drive organisasjonen på en god måte. Medlemsantallet har stor betydning for hvor mye støtte organisasjonene får. Jo flere medlemmer, desto mer støtte.

Lettere å påvirke i politiske saker
En av Epilepsiforbundets hovedoppgaver er å jobbe politisk for å bedre rettighetene til personer med epilepsi og deres pårørende. Et eksempel er pleiepengesaken, der vi var tungt involvert og fikk gjennomslag for våre synspunkter da den nye pleiepengeordningen kom i 2017. Siden har vi også bidratt til ytterligere forbedringer av den. Andre politiske saker vi jobber med er bedre informasjon og opplæring til personer med epilepsi og pårørende, ivaretakelse av Spesialsykehuset for epilepsi, styrket epilepsikompetanse i kommunene, blant annet i kommunehelsetjenesten og skoler, og økt innsats på forebygging og behandling av kognitive og psykiske tilleggsutfordringer.

Med flere medlemmer i ryggen vil vi stille sterkere når vi snakker med politikere og andre om disse sakene. Altså: jo flere medlemmer, desto større sjanse for å få gjennom den politikken vi ønsker for våre medlemmer.

Fortsatt støtte til forskningsfondet
Ekstrakontingenten for husstandsmedlemmer har de siste årene ligget på 50 kroner, og vært øremerket Epilepsiforbundets Forskningsfond som gir støtte til forskningsprosjekter knyttet til epilepsi. Men styreleder Langsø forsikrer at forskningsfondet ikke skal tape penger på den endringen som nå er gjort:
– Når ekstrakontingenten fra husstandsmedlemmer blir borte, vil vi isteden overføre en andel av kontingenten fra enkelt- og hovedmedlemmer. På den måten vil inntektene til fondet fortsette å vokse i takt med forbundet.

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det.

Design: Tenk Kommunikasjon // Utviklet av Imaker AS